Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Wireless doar cu buletinul

Wireless doar cu buletinul

DISTRIBUIȚI

129605 – 04072014 –  De la 1 ianuarie 2016 nu doar cartele prepay vor putea fi cumpărate cu buletinul, ci şi conectarea la un punct wireless din localitate. Aleșii poporului au hotărât că o cartelă preplătită va putea fi cumpărată doar în urma încheierii unui contract, iar contectarea la un WiFi hotspot de la o terasă, de la un restaurant sau dintr-un magazin se poate face doar după ce îţi dai datele..

Datele vor fi stocate şase luni, informaţiile de navigare vor fi păstrate de furnizorii de Internet, iar datele de contact vor fi stocate de cei care deţin acel loc prin al cărui punct de acces wireless te conectezi la Internet. Măsura nu se aplică pentru punctele de acces din parcuri, instituţii oficiale sau aeroporturi ori alte locuri publice, doar persoanelor juridice ”pentru creşterea siguranţei naţionale”.

Iniţiativa legislativă urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2015, iar deţinătorii de cartele prepay au la dispoziţie un an, până la 1 ianuarie 2016, pentru a comunica operatorului de telefonie datele personale, în caz contrar numărul fiind anulat. În România sunt în prezent 16 milioane de posesori de cartele preplătite.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.