Acasă Economie Bucuresti: ”Amnistierea pensionarilor”, plagiat după un proiect PDL

Bucuresti: ”Amnistierea pensionarilor”, plagiat după un proiect PDL

DISTRIBUIȚI

Tinel Gheorghe130686 – 20082014 Potrivit liderului deputaților PDL, Tinel Gheorghe, „amnistierea pensionarilor” decisă ieri de cabinetul Ponta nu este altceva decât ”un alt copy-paste dovedit”, pe un proiect de lege aparţinând PDL. Deputatul democrat-liberal reamintește că PDL a depus la Camera Deputaţilor o  propunere legislativă pentru modificarea şi completarea art.179 din Legea privind sistemul unitar de pensii publice având ca obiect de reglementare amnistierea pensionarilor care au primit sume necuvenite din vina funcţionarilor Casei Naţionale de Pensii sau a funcţionarilor caselor teritoriale de pensii.

 ”Nu este nici prima dată şi suntem convinşi că nici ultima dată când deputatul Victor Ponta respinge în Parlament măsurile PDL, pe care apoi prim-ministrul Victor Ponta le adoptă în şedinţele de guvern ca măsuri proprii. La fel a procedat şi cu scutirea de la plată a profitului reinvestit şi cu reducerea cu 5% a CAS, ambele fiind iniţiative ale PDL şi plagiate pe furiş de Victor Ponta”, spune deputatul Gheorghe.

”Victor Ponta se pricepe doar să plagieze proiectele opoziţiei, să le folosească pe post de momeală în campania electorală dar, din nefericire, nu doreşte în mod real să le şi pună în aplicare”, completează deputatul PDL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.