Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: “Diaspora Estival” pentru românii din afara graniţelor

Constanţa: “Diaspora Estival” pentru românii din afara graniţelor

DISTRIBUIȚI

130618 – 18082014 – Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin DRP, organizează în perioada 17 – 24 august 2014, la Eforie Nord, (Constanța), a doua ediție „Diaspora Estival”, program destinat românilor din afara granițelor țării.

Evenimentul reuneşte aproximativ 200 de reprezentanți ai mediului asociativ românesc din întreaga lume şi este structurat sub forma unor ateliere de lucru pe teme de interes pentru comunităţile româneşti din străinătate.

Ca şi la ediția precedentă, dezbaterile zilnice vor urmări dezvoltarea dialogului între reprezentanții autorităților publice din România şi mediul asociativ de peste hotare, în vederea cunoaşterii atât a necesităților reale şi imediate ale acestora, cât şi a legislației statului în care aceştia îşi au domiciliul sau reşedința, cu scopul încheierii unor relații parteneriale pe baza cărora să poată fi dezvoltate proiecte sau acțiuni destinate tuturor românilor.

Programul din acest an cuprinde un seminar de formare în managementul de proiect şi accesarea fondurilor europene, transfrontaliere, publice şi nerambursabile.

La Diaspora Estival sunt așteptați reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului din România, specialişti din instituţiile cu competenţe în domeniile abordate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.