Acasă Sud-Vest Dolj Militarii ajută în continuare populaţia

Militarii ajută în continuare populaţia

DISTRIBUIȚI

130395 – 05082014 Peste 50 de militari, cu 11 mijloace tehnice, continuă misiunile de sprijinire a populaţiei afectate de inundaţii, la solicitarea autorităţilor locale din judeţele Argeş, Dolj, Olt şi Vâlcea, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

În localitatea Măceşu de Jos, judeţul Dolj, o automacara de 40 de tone acţionează pentru descărcarea de locuinţe modulare, iar şase autotrailere ale MApN transportă locuinţe modulare din localitatea Dridu, Ialomiţa, la Vaideeni, judeţul Vâlcea.

În judeţul Argeş, 33 de militari cu două autocamioane continuă misiunile pentru deblocarea căilor de comunicaţii pe raza localităţii Bascov.

Autocisterne militare transportă carburanţi pentru alimentarea mijloacelor tehnice care acţionează în judeţele Olt şi Dolj.

Din 29 iulie până în prezent, aproximativ 650 de militari ai Armatei României, cu 75 de mijloace tehnice din dotare, au executat 34 de intervenţii în judeţele Argeş, Caraş-Severin, Dolj, Olt, Vâlcea şi Timiş. Misiunile au avut ca scop evacuarea de persoane aflate în pericol, transportul de apă, alimente şi bunuri de primă necesitate, consolidarea de diguri, deblocarea şi reabilitarea căilor de acces, precizează MApN. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.