Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Militarii donează sânge

Militarii donează sânge

DISTRIBUIȚI

130747 – 22082014 –  Militari din mai multe garnizoane au donat sânge, vineri, în centrele de transfuzii sanguine locale, alăturându-se astfel campaniei “Sacrificiul impune respect!” derulată de Ministerul Apărării Naţionale (MapN).

În Bucureşti, peste 100 de militari din structurile centrale ale MApN şi din unităţi din garnizoană au donat sânge la Centrul de hematologie transfuzională din incinta Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „dr. Carol Davila”, potrivit unui comunicat al MApN.

Prin această campanie, desfăşurată până la sfârşitul anului 2014, militarii Armatei României doresc să conştientizeze publicul asupra nevoii de respect şi preţuire care se cuvin veteranilor, răniţilor, invalizilor şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la acţiuni militare, precum şi să promoveze voluntariatul şi creşterea coeziunii sociale în jurul unor proiecte care vizează valori fundamentale ale statului.

Până în prezent, în cadrul acestei campanii, militarii au mai donat voluntar sânge cu ocazia zilelor armelor, cu ocazia aniversării unităţilor din care fac parte sau în momentele când au dorit să sprijine camarazi aflaţi în dificultate, se arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.