Acasă Economie Mureş: Prins cu 4,7 kg de cannabis cultivat acasă

Mureş: Prins cu 4,7 kg de cannabis cultivat acasă

DISTRIBUIȚI

130590 – 14082014 – DIICOT, împreună cu BCCO şi SAS Mureș, au percheziţionat miercuri domiciliul unei persoane suspectată de comercializarea de cannabis obținut dintr-o plantație improvizată în curtea casei sale din Sângeorgiu de Mureș.

În curtea casei suspectului Bundi Mihaly au fost găsite șase plante asemănătoare plantei de  cannabis, cultivate în grădina de legume din fața casei. Patru dintre aceste plante erau ajunse la maturitate, având o înălțime de 250 cm, iar alte două aveau o înălțime de 50-60 cm. După recoltarea lor, s-a ajuns la o masă verde vegetală de 4,7 kg, potrivit unui comunicat al DIICOT.

    Totodată la percheziționarea autoturismului lui Bundi Mihaly au fost găsite pe bancheta din spate, în interiorul unei lădițe cu ustensile de pescuit, trei pliculețe transparente în care se aflau fragmente vegetale asemănătoare ca formă și miros cannabisului.

    Procurorii DIICOT îl suspectează pe Bundi Mihaly că în data de 8 august a vândut unei persoane 2,2 grame de cannabis în amestec cu tutun, contra sumei de 100 de lei.

    Procurorii l-au reținut pe Bundi Mihaly pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de risc și l-au prezentat instanței de judecată cu propunerea de emitere a mandatului de arest la domiciliu, începând cu data de 14 august.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.