Acasă Sud-Vest Olt Olt: Mai mulţi bani pentru scut

Olt: Mai mulţi bani pentru scut

DISTRIBUIȚI

130705 – 21082014 – Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca lucrarile la constructia scutului antiracheta de la Deveselu sunt in grafic si ca partea romana se va achita de toate obligatile asumate.

Liviu Dragnea a vizitat, miercuri, baza militara de la Deveselu insotit de ministrul Apararii, Mircea Dusa.

La finalul vizitei si dupa discutiile cu primarul localitatii, vicepremierul a declarat ca s-a decis ca pentru cele trei proiecte importante – alimentare cu apa, canalizare-statia de epurare si drumurile de acces – vor fi alocate sume suplimentare.

Astfel, pentru primul proiect va fi alocata suma suplimentara de 1 milion si jumatate de lei, iar pentru al doilea vor fi alocati alti 3,3 milioane de lei, potrivit Ziare,com.

In ceea ce priveste constructia drumurilor de acces, pentru care este nevoie de 8 milioane de lei, Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul va pune la dispozitie in prima faza 4 milioane de lei si „in

functie de ritmul in care va lucra constructorul”, in partea a doua a lunii septembrie se va lua o decizie cu privire la restul sumei.

„Maine semnam actele de finantare, pentru ca spre finalul lunii noiembrie cele doua proiecte importante sa fie gata”, a declarat vicepremierul, adaugand ca Guvernul isi doreste sa se achite de toate obligatiile asumate in fata partii americane. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.