Acasă Economie Prahova: Noi percheziţii la suspecţi de furt din conducte petroliere şi braconaj

Prahova: Noi percheziţii la suspecţi de furt din conducte petroliere şi braconaj

DISTRIBUIȚI
perchezitii71

130397 – 06082014 Poliţiştii prahoveni efectuează miercuri dimineaţa zece percheziţii în comunele Brazi, Bărcăneşti şi Tinosu, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova, precum şi în judeţele limitrofe.

Acţiunea are loc în continuarea cercetărilor într-un dosar penal care vizează o grupare infracţională specializată în furturi de produse petroliere şi braconaj cinegetic, dosar în care au mai fost efectuate 15 percheziţii la data de 30 Iulie a.c., potrivit unui comunicat al IPJ Prahova.

Din cercetări, a rezultat că membrii grupării infracţionale ar fi comis şi un furt dintr-o societate comercială din judeţul Prahova.

Poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum şi a zece persoane, dintre care patru bănuite în cauză, pentru a fi conduse la sediul IPJ Prahova pentru audieri.

Prejudiciul creat estimat până în prezent este de 100.000 de lei.

La data de 30 Iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, S.A.E.S.P., Serviciului Criminalistic, Poliţiei Oraşului Urlaţi, Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorăştii Colţ, nr. 10 Valea Călugărească, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul I.J.P. Prahova, au efectuat 15 percheziţii domiciliare. Dintre cele 15 percheziţii, 13 s-au desfăşurat în comunele Bărcăneşti, Brazi şi Sângeru, judeţul Prahova, iar două în judeţul Ilfov. Percheziţiile au fost efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova, precum şi în judeţele limitrofe. În urma celor 15 percheziţii domiciliare efectuate, la data de 30 Iulie a.c., în judeţul Prahova şi judeţul Ilfov, s-au ridicat 3.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, produse din carne, care sunt folosite pentru probarea activităţii infracţionale. De asemenea, s-a dispus sechestru asigurător asupra a două autoutilitare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.