Acasă Cultura/Media SUA: A murit actorul Robin Williams

SUA: A murit actorul Robin Williams

DISTRIBUIȚI

130535 – 12082014 – Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru filmul „Good Will Hunting”, a fost gasit mort la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP.

Printre rolurile lui Robin Williams care au ramas de nesters in memoria cinefillor din lumea intreaga, se numara cele din filmele „Cercul poetilor disparuti” sau „Doamna Doubtfire”.

Precum multe dintre celebritati; Ribin Williams a avut probleme cu drogurile si alcoolul. In perioada 1970 – 1980, el s-a luptat cu dependenta de cocaina, drog la care, potrivit declaratiilor sale, a renuntat după ce prietenul său, John Belushi – comediant, actor şi muzician american -, a murit in urma unui cocktail letal de cocaina si heroina. În 2006, actorul s-a internat, pentru prima oara, intr-o clinica de dezintoxicare, dupa ce a recunoscut ca dependenta de alcool i-a dat viaţa peste cap. La inceputul acestei veri, Robin Williams a fost reinternat pentru cateva saptamani într-un centru de reabilitare din Minnesota (SUA), unde a continuat programul de abstinenta de la alcool. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.