Acasă Vest Arad Arad: Cu cannabisul în geantă

Arad: Cu cannabisul în geantă

DISTRIBUIȚI

131634 – 29092014 –  2,5 kilograme de cannabis au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi poliţiştii de frontieră din Nădlac, de la un italian care încerca să iasă din ţară folosindu-se de un document fals.

La data de 27 septembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, din judeţul Arad, poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat, cetăţean italian, care încerca să iasă din ţară,   călătorind într-un autocar împreună cu o femeie, cetăţean român, şi folosind un document de identitate fals.

Existând suspiciuni asupra bărbatului, o echipă comună a Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi a PTF Nădlac a efectuat un control amănunţit sub scaunele din autocar pe care stăteau bărbatul şi femeia care îl însoţea.

Acolo au fost descoperite patru pachete învelite în folie de staniol, iar în bagajul de cală al celor doi a fost găsit încă un pachet asemănător.

În pachete au fost depistate 2,5 de kilograme de substanţă de culoare verzuie, cu miros înţepător, susceptibile a fi cannabis.

Drogurile au fost ridicate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad –  Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, care continuă cercetările, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Arad.

Împotriva italianului a fost dispusă începerea urmăririi penale, pentru deţinere de droguri de risc, scoatere din ţară de droguri de risc, fără drept, tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi uz de fals.

El a fost prezentat judecătorilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile, potrivit unui comunicata al Poliţiei de Frontieră. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.