Acasă Vest Arad Arad: Şofer turc, prins la frontieră cu peste 56 kg de ecstasy

Arad: Şofer turc, prins la frontieră cu peste 56 kg de ecstasy

DISTRIBUIȚI

131162 – 08092014 –  Procurorii DIICOT Arad împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu – Arad şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au stopat activitatea infracţională a unui cetăţean turc suspectat de implicare în traficul internaţional de droguri de mare risc.

Turcul, în vârstă de 39 de ani, şofer pe TIR înmatriculat în Franţa, a fost prins în noaptea de 5 spre 6 septembrie la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, din judeţul Arad, în timp ce încerca să treacă graniţa către Ungaria, folosind documente de identitate falsificate. El a prezentat poliţiştilor de frontieră un paşaport fals, aparent emis de autorităţile. În urma controlului efectuat au fost găsite 56,51 de kg MDMA (203.480 de comprimate), disimulate în pereţii autotrenului condus de turc.

Procurorii DIICOT au dispus începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cetăţeanul turc pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic ilicit de droguri de mare risc. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul instanţei a admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.