Acasă Nord-Vest Bistrita-Nasaud Bistriţa Năsăud: Victor Ponta zice că nu este ofițer acoperit

Bistriţa Năsăud: Victor Ponta zice că nu este ofițer acoperit

DISTRIBUIȚI

131274- 12092014 –  Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că președintele Traian Băsescu are confirmarea că nu el este cel care lucrează ca ofițer sub acoperire. ”Din punct de vedere instituțional sunt vicepreședinte al CSAT. Am obligații morale. Chiar dacă aș ști vreodată de orice persoană că lucrează pentru un serviciu de informații român în primul rând nu aș vorbi despre asta pentru că e ilegal, în al doilea rând ar fi un semnal foarte prost pe care l-aș da instituțiilor. Aceste instituții apără societatea românească de pericolele la adresa siguranței naționale. Dacă m-aș apuca să vorbesc la o conferință sau la televizor de lucrurile pe care le aflu ca vicepreședinte al CSAT ar fi o infracțiune și o iresponsabilitate”, a declarat Ponta, într-o conferinî de presă la Bistriţa.

”Vreau să dau un mesaj foarte clar de sprijin pentru instituțiile statului și pentru oamenii care își fac datoria. Din punct de vedere politic e evident că nu se referea la mine dl Băsescu pentru că a declarat că ne-a verificat, deci are confirmarea că nu noi suntem, dar nu cred că asta trebuie să fie tema de campanie. Cred că trebuie apărate instituțiile statului și legile”, a încheiat premierul.

Anterior, Klaus Iohannis şi Monica Macovei au declarat că nu ei sunt cei vizaţi de preşedintele Traian Băsescu, care afirmase că printre candidaţii la alegerile prezidenţiale se află un ofiţer acoperit, cerând ca acesta să o recunoască public, altfel urmând să o facă el. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.