Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Avocatul Poporului lasă să se înţeleagă că nu va contesta “ordonanţa...

Bucureşti: Avocatul Poporului lasă să se înţeleagă că nu va contesta “ordonanţa traseismului” la CCR

DISTRIBUIȚI

131172 – 08092014 – Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, luni, ca va raspunde in scris, prezentand solutia adoptata si motivarea, atat in ceea ce priveste OUG 55 privind migratia alesilor locali, cat si la celelalte probleme ridicate, respectiv Legea educatiei sau portul Constanta.

“Am luat si vineri, de altfel si joi, unele decizii. Saptamana aceasta si la inceptul saptamanii viitoare veti primi raspuns in legatura cu toate problemele pe care le-ati avut in ultima vreme. S-a lucrat mult si se lucreaza, s-a lucrat mai intai la documentare, dar acum se lucreaza la redactare. Deci, va voi prezenta solutii si motivarea”, a spus Ciorbea, intrebat fiind daca a avut ragaz sa studieze OUG privind migratia alesilor locali,potrivit Hotnews.ro.

Intrebat daca din acest raspuns se poate intelege ca a decis sa atace ordonanta la Curtea Constitutionala a României (CCR), Ciorbea a spus: “Nu, veti vedea ce voi face. Motivarea se face si in situatia in care nu se face sesizare. Dar veti primi pentru fiecare problema in parte raspuns in scris, solutia adoptata si motivarea”.

El a aratat ca va oferi raspuns in scris si in ceea ce priveste Legea educatiei si portul Constanta.

“Si despre Legea educatiei, si despre portul Constanta, si despre altele. Deci, toate marile probleme ale opozitiei am incercat si voi incerca sa vi le dau solutionate si motivate saptamana asta si cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare”, a spus Ciorbea.

In legatura cu pichetarea sediului Avocatului Poporului, Ciorbea a spus ca nu este deranjat de protestul reprezentantilor ACL, dar si-a exprimat speranta ca vor fi discreti.

“Colindatorii, sigur, presupun ca ma asteapta acolo. Ma bucur ca sunt acolo, nu ma deranjeaza, doar sa nu faca scandal prea mare. Nu stiu azi cum se vor comporta, e prima zi, astept sa fie cat mai discreti, in rest sunt bineveniti, nicio problema. Vad insa ca si Primaria Capitalei, si Jandarmeria dau aprobari pe cate o luna – doua. De ce nu-i permanentizeaza? Macar stim, renuntam la cei care asigura paza si-i avem pe ei. Sunt mult mai placuti, sunt tineri si asa mai departe. Deci, nu e nicio problema”, a spus Ciorbea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.