Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputaţii dezbat luni moţiunea “PSD are alergie la Justiţie”

Bucureşti: Deputaţii dezbat luni moţiunea “PSD are alergie la Justiţie”

DISTRIBUIȚI

131159 – 08092014 –  Motiunea simpla „PSD are alergie la justitie” va fi dezbatuta luni, de la ora 17.00, in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa primeasca votul final in sedinta de marti. Pe agenda Camerei Deputatilor a ramas in asteptare din sesiunea ordinara trecuta, pentru dezbatere, motiunea simpla intitulata „PSD are alergie la Justitie” depusa de PDL si PNL pe 2 iulie. Motiunea simpla a PNL si PDL este indreptata impotriva ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, opozitia solicitandu-i acestuia sa explice care a fost implicarea sa in „cazul Duicu” si in propunerea Elisabetei Ponea pentru sefia Sectiei Judiciare a DNA.

De asemenea, luni, in sedinta de plen, vor fi dezbatute proiectele de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator si amnistia fiscala pentru pensionari, mame si bugetari care au primit pe 2 septembrie rapoarte de admitere in comisiile de specialitate ale Camerei Deputatilor. Aceste proiecte vor primi fi votate marti, in sesiunea de vot final.

„Timpii (de dezbatere pentru grupurile parlamentare – n. r.) si celelalte elemente legate de aceasta motiune simpla vor fi stabilite in sedinta Biroului Permanent de luni, in asa fel incat martea viitoare, la ora 13:00, sa poata fi dat votul final pe proiectele care vor fi discutate luni si pe motiunea prezentata de opozitie”, a spus saptamana trecuta, dupa sedinta Biroului Permanent, secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.