Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea: Îi datorez lui Traian Băsescu ceea ce îi datorează...

Bucureşti: Elena Udrea: Îi datorez lui Traian Băsescu ceea ce îi datorează foarte mulţi politicieni

DISTRIBUIȚI

131339 – 16092014 – Președintele PMP și candidatul acestei formațiuni la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat că datoreză actualului șef al statului cariera politică. “Îi datorez cam ce îi datorează foarte mulți politicieni. Foarte mulți politicieni, mă refer la cei din zona PDL, acolo unde Traian Băsescu a fost lider, îi datorează cariera. Datorită susținerii președintelui, România a avut femei în posturi-cheie de conducere, cum ar fi al treilea om în stat – Roberta Anastase, Anca Boagiu – de 3-4 ori ministru, Suflina Barbu – ministru, Monica Macovei – ministru și apoi europarlamentar”, a spus Elena Udrea, la Digi24.

„Domnul Vasile Blaga a fost ministru pentru că Traian Băsescu a format un guvern în 2004 și, apoi, la sfârșitul lui 2008, un guvern din care PDL a făcut parte”, a mai spus președintele PMP.

Elena Udrea a adăugat că și Emil Boc, Adriean Videanu sau Radu Berceanu „își datorează ascensiunea politică și funcțiile ocupate sprijinului președintelui”.

Întrebată cât de corect este ca șeful statului să o susțină fără rețineri la alegerile prezidențiale, Elena Udrea a spus: „Eu sunt sigură că toți foștii președinți susțin pe cineva. Nu mai dau exemplul domnului Ion Iliescu, care, în 2004, făcea campanie de mână cu domnul Adrian Năstase”.

„Eu cred că este responasabilitatea actualului președinte ce se întâmplă cu țara și din noiembrie încolo. Este, pentru președinte, o datorie să se asigure că oferă sprijinul unui candidat despre care să creadă, să aibă încredere că va continua lucrurile bune și va face ceea ce este necesar pentru țara aceasta”, a afirmat Elena Udrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.