Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Guvernul amână majorarea preţului la gaze

Bucureşti: Guvernul amână majorarea preţului la gaze

DISTRIBUIȚI

131477 – 22092014 – Guvernul a aprobat un proiect de hotarare prin care suspenda aplicarea majorarii preţului de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă pentru consumatorii casnici prevazuta pentru data de 1 octombrie 2014. Acest proiect vine in completarea legii aprobate saptamana trecuta de Parlament prin care a fost extinsa perioada pentru eliminarea preturilor reglementate la consumatorii casnici pana la data de 30 iunie 2021. Pana acum, calendarul prevedea ca termenul limita este 31 decembrie 2018.

Calendarul prevedea ca la 1 octombrie 2014, pretul gazelor de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă pentru consumatorii casnici sa creasca de la 53,3 lei/MWh la 54,6 MWh.

In urma hotararii aprobate luni de Guvern, pretul va ramane blocat la 53,3 lei/MWh. Pentru consumatorii noncasnici pretul ramane cel din aprilie: 89,4 lei/MWh.        Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) urmeaza sa elaboreze un nou calendar, cu noi trepte de liberalizare a pretului la gazele naturale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.