Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Infirmare: PDS susţine candidatura lui Teodor Meleşcanu

Bucureşti: Infirmare: PDS susţine candidatura lui Teodor Meleşcanu

DISTRIBUIȚI

 131534 – 24092014 – Preşedintele Partidului Dreptăţii Sociale (PDS), Ion Sasu, infirmă afirmaţiile făcute miercuri dimineaţă de către „autointitulatul” lider interimar al formaţiunii, Traian Rece, privind retragerea sprijinului acordat candidatului la prezidenţiale Teodor Meleşcanu.

Ion Sasu susţine că Rece nu are „nicio calitate oficială în PDS”, potrivit unui comunicat citat de B1 Tv.

„Singura sa legătură cu Partidul Dreptăţii Sociale a rezultat din participare, potrivit unor înţelegeri bine stabilite, pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare”, susţine Ion Sasu.

„Ca urmare susţinerile acestuia în legătură cu prerogativele pe care şi le asumă, problemele organizaţionale interne ale PDS şi fondurile investite, la dimensiuni de neimaginat, trebuie clarificate în faţa organelor competente. Ele nu au nici o relevanţă şi nici un impact asupra candidaturii dlui Teodor Meleşcanu sau a sprijinului partidului în perioada următoare”, se mai arată în comunicat.

„În ceea ce priveşte candidatura dlui Teodor Meleşcanu, din partea Partidului Dreptăţii Sociale s-au transmis acestuia semnale de susţinere, fiind încurajate acţiunile organizaţiilor teritoriale de adunare de semnături. Domnul Teodor Meleşcanu este, însă, un candidat independent iar semnăturile care au fost colectate, inclusiv cu sprijinul PDS, de la cetăţeni, îi aprţin în mod firesc acestuia”, mai precizează Ion Sasu.

Traian Rece a declarat, miercuri, că Partidul Dreptății Sociale îi retrage sprijinul şi semnăturile strânse pentru Teodor Meleșcanu şi că fostul șef al SIE a apelat la serviciile sale în urmă cu două luni, când l-a chemat la domiciliul său pentru a-i cere ajutorul în lupta pentru Președinție. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.