Acasă Politic Bucureşti: Instanţa: Nicuşor Constantinescu nu are o infecţie, aşa cum susţine

Bucureşti: Instanţa: Nicuşor Constantinescu nu are o infecţie, aşa cum susţine

DISTRIBUIȚI

 131361 – 16092014 –  Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au transmis ca presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, nu are nicio infectie post-operatorie, aratand ca acesta nu a prezentat acte medicale credibile si suficiente.

„Nu rezulta din niciunul dintre inscrisurile depuse la dosar ca inculpatul se afla intr-adevar in starea in care sustine, aprecierile subiective ale medicului D.P. nefiind bazate pe vreun inscris medical care sa ateste rezultatele unor analize, absolut necesare in cazul unei infectii. Or, o infectie nu este diagnosticata printr-o examinare computer tomograf, ci prin analize de sange, asemenea dovezi nefiind prezentate judecatorului, tot ce a fost prezentat fiind aprecierea medicului in sensul ca inculpatul s-ar afla in stare critica, dar stabila, dupa ce cateva zile anterior arata intr-un alt document ca, la examinarea tomografica a locului interventiei chirurgicale nu se observa nicio problema de ordin medical”, se arata in motivarea instantei, citata de Evenimentul Zilei.

De asemenea, in motivarea instantei se precizeaza ca, in contestatia sa, Nicusor Constantinescu nu indica o adresa din strainatate la care sa fie citat, ci doar adresa din domiciliu.

In plus, magistratii arata ca „afirmatia apararii ca la momentul la care se solutiona cererea formulata de DNA, inculpatul se afla internat in stare grava intr-un spital din New York nu se bazeaza pe vreun inscris medical credibil”.

Luni, Curtea de Apel Constanta a decis mentinerea celui de-al doilea mandat de arestare preventiva emis pe numele lui Nicusor Constantinescu, dupa ce, pe 4 septembrie, Tribunalul Constanta a decis emiterea unui nou mandat de arestare preventiva.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta se afla din primavara anului 2014 la tratament medical in Statele Unite ale Americii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.