Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Judecătoarea Cârstoiu va fi judecată sub control judicar

Bucureşti: Judecătoarea Cârstoiu va fi judecată sub control judicar

DISTRIBUIȚI

130986 – 03092014 – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis ca judecătoarea Veronica Cârstoiu să fie judecată sub control judiciar. Decizia este definitivă. Veronica Cârstoiu se afla în arest preventiv din data de 9 august 2013. După arestare, ea a fost suspendată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Veronica Cârstoiu şi fiul ei sunt judecaţi, pentru fapte de corupţie, împreună cu Dinel Staicu, avocatul Lucian Băgia şi Carmen Ioana Popescu.

Prin aceeaşi decizie, luată marţi, instanţa a modificat una dintre măsurile prevăzute prin controlul judiciar dispus pentru fiul judecătoarei, Florin Cergan, care este judecat în acelaşi dosar. Astfel, dacă până la decizia ÎCCJ acesta nu avea voie să părăsească satul Căprioru din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa, interdicţia vizează, de acum încolo, teritoriul României.

Într-un alt dosar, Veronica Cârstoiu şi Dumitriţa Piciarcă, colega sa de la Curtea de Apel Bucureşti, au fost trimise în judecată pentru abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi fals intelectual. Alături de cele două a fost deferită justiţiei judecătoarea Liliana Bădescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.