Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mai multi bani pentru Spitalul Grigore Alexandrescu

Bucureşti: Mai multi bani pentru Spitalul Grigore Alexandrescu

DISTRIBUIȚI

 131125 – 04092014 – Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a vizitat joi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, la invitaţia managerului unităţii, prof.dr. Dan Mircea Enescu şi a directorului medical, dr. Radu Bălănescu.

“Voi susţine, în continuare, această importantă unitate sanitară. Anul acesta Ministerul Sănătăţii a alocat opt milioane de lei pentru consolidarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe. Căutăm soluţii pentru identificarea unor fonduri suplimentare care să acopere definitivarea lucrărilor la această secţie. De asemenea, ne dorim să existe o secţie de chirurgie cardiacă nouă în unitate  şi vom acorda sprijin pentru modernizarea compartimentului de nou născuţi din cadrul spitalului”,  a declarat ministrul Sănătăţii.

Demnitarul a adaugat că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii conducerii unităţii sanitare, în viitor, o parte a secţiei de chirurgie va fi dedicată exclusiv chirurgiei nou născuţilor.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” este cel mai vechi spital pentru copii din România. Anual aici sunt internaţi 25.000 de copii, iar prin ambulatoriul de        specialitate trec aproximativ alţi 300.000 de copii, potrivit unui comunicat al MInisterului Sănătăţii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.