Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Bănicioiu a dat liber la angajări în toate unităţile sanitare

Bucureşti: Ministrul Bănicioiu a dat liber la angajări în toate unităţile sanitare

DISTRIBUIȚI

130995 – 03092014 – Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că a aprobat, în ultimele două luni, scoaterea la concurs a peste 1.500 de posturi vacante aflate în unităţile sanitare cu paturi din subordine şi în serviciile de ambulanţă.

“Anul acesta au fost eliminate restricţiile privind scoaterea posturilor la concurs în sistemul sanitar. În prezent, toate unităţile sanitare pot solicita aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii sau a autorităţilor publice locale, după caz, pentru scoaterea la concurs a posturilor bugetate, în funcţie de necesităţi.  Acum nu se mai aplică restricţia privind scoaterea unui post la concurs în urma a 7 posturi eliberate”, a declarat Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii.

Mai mult, potrivit ministrului Sănătăţii, procesul de aprobare şi scoatere la concurs este unul continuu şi se realizează în funcţie de solicitările managementului unităţilor sanitare sau a serviciilor de ambulanţă, cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate.

Dintre cele 1.500 de posturi scoase la concurs în ultima perioadă, cele mai multe, 1.337 se află în spitale, potrivit unui comunicat al MS. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.