Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preluare abrobată

Bucureşti: Preluare abrobată

DISTRIBUIȚI

131207 – 09092014 –  Consiliul Concurenţei anunţă că a autorizat operaţiunea de concentrare economică prin care Getin Holding S.A. a preluat controlului asupra VB Leasing România IFN S.A. și asupra VBL Broker de Asigurare SRL.

Getin Holding S.A. este o societate poloneză, membră a unui grup de societăţi care desfășoară servicii financiare în Polonia, Rusia, Belarus, Ucraina și România. În România, grupul este prezent prin Romanian International Bank S.A şi Getback Recovery S.R.L.

Societăţile achiziţionate, VB Leasing România IFN S.A. și VBL Broker de Asigurare SRL, desfășoară activităţi în sectorul leasingului financiar, respectiv al intermedierii în asigurări (brokeraj).

Consiliul Concurenței a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal. Evaluarea s-a realizat în conformitate cu regulamentul privind concentrările economice.

Analiza efectuată a demonstrat că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.