Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Dublu asasinat la Cluj-Napoca

Cluj: Dublu asasinat la Cluj-Napoca

DISTRIBUIȚI

 131508 – 23092014 – Un apel la 112 făcut marţi în jurul oreilor 11.30 anunţa că două persoane au fost găsite moarte pe strada Doinei din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca, potrivit Monitorul de Cluj. Este vorba de un bărbat şi o femeie, potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Autorul prezumtiv al dublului asasinat a fost prins, dar este grav rănit.

Potrivit unor surse din poliţie, pe strada Doinei din cartierul Dâmbu Rotund a avut loc marţi dimineaţa o crimă, două persoane find găsite decedate şi o a treia grav rănită, care a fost transportată la la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Un bărbat şi o femeie au fost descoperiți morți într-un apartament din centrul municipiului Cluj-Napoca, iar un alt bărbat a fost găsit rănit, el fiind suspectat că i-ar fi ucis pe cei doi.

Procurorii clujeni prezenţi la faţa locului au declarat că este vorba de un omor calificat, cea de-a treia persoană, cea rănită, fiind chiar “prezumtivul autor”.

“Cea de-a treia persoană este chiar prezumtivul autor care se află în custodia poliţiei. Într-adevăr este rănit, are răni la nivelul gâtului. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc omorul“, au precizat aceştia. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.