Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Confirmare: Liberalii pierd un preşedinte

Confirmare: Liberalii pierd un preşedinte

DISTRIBUIȚI

131411 – 18092014 – Deputatul liberal George Scutaru a confirmat, joi, că președintele Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Cristi Bîgiu, a părăsit PNL, bătând palma cu PSD, transmite Mediafax.  Scutaru, care este și președinte al PNL Buzău, a explicat că social-democrații i-au promis lui Bîgiu susținerea pentru un nou mandat, în 2016, în fruntea CJ Buzău. 

„Regret că președintele Consiliului Județean Buzău a ales să se despartă de echipa liberală și să plece la PSD. Consider regretabil că Bîgiu a ales să cedeze promisiunilor și presiunilor PSD. Nu cred că PSD se va ține de cuvânt și Bîgiu va fi candidatul lor peste doi ani la președinția Consiliului Județean. La modul cum s-au comportat, în 2012, în campania electorală nu m-aș încrede în palma bătută cu PSD”, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PNL Buzău, George Scutaru.

Acesta a explicat că Bîgiu nu mai este de facto în PNL, ratând termenul de 15 septembrie de a își reînnoi adeziunea la partid.

„De azi drumurile noastre politice se despart și sunt convins că cei care au rămas în PNL au făcut opțiunea bună, pentru militanți, pentru membri, pentru cei care cred în valorile dreptei și care cred că Ponta poate fi bătut. Vom face ce depinde de noi ca omul care întruchipează minciuna și fățărnicia, adică Ponta, să nu ajungă președinte. Chiar dacă ne e greu acum iar      Boșcodeală îi va da lui Ponta un județ pe tavă, nu înseamnă că va câștiga alegerile. Ponta poate să amenințe, să șantajeze, dar nu poate să-i închidă pe toți, să-i șantajeze pe toți, nu tuturor le va fi frică și vor da înapoi în fața lui Ponta”, a spus Scutaru. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.