Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Optsprezece primari din Dâmboviţa au trecut la PSD

Dâmboviţa: Optsprezece primari din Dâmboviţa au trecut la PSD

DISTRIBUIȚI

131185 – 09092014 – Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a anunțat luni că optsprezece primari PDL din acest județ au trecut la PSD. ”Astăzi (luni – n. r.), de Sfânta Maria, am avut o festivitate de primire în PSD a tuturor primarilor din PDL care și-au manifestat o asemenea opțiune. Am avut dimineață o nouă discuție cu dânșii, le-am spus că nu condiționez, nu forțez pe nimeni să vină în PSD doar pentru că ar putea fi o oportunitate de moment, ci vreau să vină cei care simt că putem să face echipă împreună. S-au înscris astăzi în PSD 18 primari”, a precizat Țuțuianu, potrivit Cotidianul.ro.

Țuțuianu a explicat și de ce s-ar fi înscris primarii în PSD.

”Oamenii au înțeles foarte bine că în PSD au avut un sprijin, chiar dacă nu au făcut parte din acest partid. În al doilea rând, au înțeles că e nevoie de stabilitate politică și e nevoie de o schimbare majoră în modul de guvernare a țării și lucrul acesta poate fi realizat cu ocazia alegerilor prezidențiale. Și un al treilea motiv, cred eu, este faptul că eu am tratat corect pe toată lumea, la mine a intrat cine a dorit, a venit cu o problemă oricare dintre primari și voi continua în direcția aceasta”, a afirmat președintele PSD Dâmbovița.

Primarii PDL din Dâmbovița care au trecut, luni, la PSD sunt: Nicolae Tudorache (Brezoaiele), Floarea Rădulescu (Cornățelu), Alexandru Marian (Conțești), Marin Păun (Ciocănești), Matei Toma (Costești Vale), Gheorghe Nica (Dobra), Laurențiu Dincă (Ludești), Constantin Alexandru (Mănești), Iulian Buibăr (Răscăieți), Toma Procopie (Malu cu Flori), Gheorghe Brebeanu (Runcu), Ion Preda (Brănești), Marian Șerban (Poiana), Viorel Cismaru (Ocnița), Marian Alexe (Bărbulețu,) Matei Gheboianu (Dărmănești), Nicolae Alecu (Odobești), Vasile Breazu (Iedera).

Aproape toți primarii care au trecut luni la PSD au mai fost la acest partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.