Acasă Sud Ialomita Ialomiţa: Percheziţii la Primăria Ţăndărei: Primarul suspectat de fapte de corupţie

Ialomiţa: Percheziţii la Primăria Ţăndărei: Primarul suspectat de fapte de corupţie

DISTRIBUIȚI

131368 – 17092014 –  Politistii din Ialomita fac, miercuri dimineata, mai multe perchezitii in acest judet, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie. Descinderile au loc la 14 adrese din Tandarei si Slobozia, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

 Politistii descind inclusiv la Primaria Tandarei, edilul orasului fiind suspectat de fapte de coruptie.

Pe langa primar, mai mult persoane sunt „banuite de comiterea de fapte de coruptie in domeniul achizitiilor publice, abuz in serviciu si fals intelectual”.

Surse din Politie au declarat ca dosarul are in vedere infractiuni comise „in domeniul achizitiilor publice si infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual”.

Sursele citate au precizat ca suspectii ar fi incheiat contracte pentru lucrari de constructii la preturi supraevaluate.

Reprezentantii Politiei sustin ca perchezitiile au loc „la locuintele unor persoane fizice, precum si la sedii de societati, in baza delegarii procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita”.

Ancheta vizeaza activitatea infractionala a sapte persoane suspectate de fapte de coruptie. Dupa finalizarea verificarilor, vor fi puse in aplicare patru mandate de aducere.

Suspectii urmeaza sa fie adusi la audieri pe parcursul zilei de miercuri, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.