Acasă Nord-Est Botosani Primarul din Săveni şi directorul Apia Săveni, reţinuţi de DNA

Primarul din Săveni şi directorul Apia Săveni, reţinuţi de DNA

DISTRIBUIȚI

131520 – 24092014 – Procurorii anticoruptie au efectuat, marti, 16 perchezitii in judetele Botosani si Suceava, la sediul APIA Botosani si la cel al unei primarii, precum si la puncte de lucru ale unor firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie si obtinere nelegala de fonduri europene.

Marti seara, primarul orasului Saveni, Petru Relu Tirzioru (PNL), si directorul APIA Saveni, Liviu Stelian Zaharia, au fost retinuti, potrivit Mediafax.

In acest dosar, sunt audiati in continuare mai multi suspecti.

Petru Relu Tirzioru a fost retinut, fiind suspectat ca a prezentat documente false pentru obtinerea de fonduri europene sau de la bugetul de stat, cu complicitatea unor functionari din cadrul APIA Saveni, a declart procurorul sef al Serviciului Teritorial Suceava al DNA, Mihaela Mihai.

Aceasta a mentionat ca in acelasi dosar a fost retinut seful APIA Saveni, Liviu Stelian Zaharia, pentru abuz in serviciu si acordarea de subventii cu incalcarea legii si luare de mita.

De asemenea, a punctat sursa citata, in urma cercetarilor a iesit la iveala ca Zaharia avea „protejati” anumiti fermieri din zona. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.