Acasă Centru Alba Alba: Încă trei primari au trecut în barca PSD

Alba: Încă trei primari au trecut în barca PSD

DISTRIBUIȚI

131747 – 03102014 – Trei primari din Alba, doi de la PNL şi unul de la PDL, au decis să treacă la PSD. Este vorba despre primarul oraşului Cîmpeni, Călin Andreş, primarul comunei Arieșeni, Vasile Marin Jurj, care s-a alăturat social-democraţilor împreună cu patru consilieri locali (toţi de la PNL), și primarul comunei Râmeț, Vasile Raica (fost PDL), potrivit Adevarul.ro.

Aflat la cel de-al treilea mandat de primar, Andreş a spus că a părăsit PNL de bună voie şi ”în relaţii amiabile” cu foştii colegi şi că a trecut în „barca” PSD pentru binele cetăţenilor din oraşul Cîmpeni, potrivit Adevărul.

„Nu sunt, să zic aşa un oportunist şi un şantajist cum au spus unii despre mine. Ceea ce fac, fac pentru binele oraşului, pentru cetăţenii din oraşul Câmpeni şi nu în ultimul rând pentru cei din zona Munţilor Apuseni. Sper ca noua echipă pe care am format-o la nivelul oraşului Cîmpeni, să mă susţină şi să ne susţinem reciproc la alegerile care vor fi în luna următoare. Nu sunt omul căruia îi plac războaiele politice, n-am plecat din PNL printr-un război deschis cu colegii mei, am plecat amiabil. Le-am spus ceea ce am de gând să fac şi sper că nu vor intra cu articole în presă prin care să lovească în mine sau în colegii mei de partid. Cel puţin eu nu aşa am făcut, deşi sunt primar de 11 ani”, a declarat primarul Călin Andreș.

Până în prezent, PSD Alba a mai câştigat un consilier judeţean, pe Cornel Filipescu (fost senator PSD, plecat de la PDL) şi un consilier local din Aiud, respectiv Radu Călin, care a renunţat la PPDD. Prin aceste mutări, PSD ajunge la 13 primari, număr foarte mic în comparaţie cu cel deţinut de partidele din ACL – 64. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.