Acasă Nord-Est Botosani Botoşani: Ministrul Justiţiei: “Dacă oamenii nu înţeleg că există o limită în...

Botoşani: Ministrul Justiţiei: “Dacă oamenii nu înţeleg că există o limită în toate, acţiunile DNA vor continua”

DISTRIBUIȚI

132234 – 24102014 – Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botosani, ca DNA este „o institutie performanta”, iar din partea PSD i s-a cerut sa ii sustina pe procurorii DNA in desfasurarea activitatii lor.

„Partidul mi-a cerut sa sustin DNA si am acordat resursele de care a avut nevoie si in materie umana, si in materie normativa in asa fel incat sa ramana o institutie performanta. Atat timp cat lucrurile merg bine, nu are rost sa le schimbam”, a afirmat Cazanciuc, potrivit Ziare.com.

Pe de alta parte, ministrul Justitiei este convins ca actiunile anticoruptie au avut rolul de a mari increderea populatiei in justitie.

„Este o activitate remarcata nu doar in plan intern, ci si in plan extern. DNA are contributia lui la cresterea increderii in justitie in ultimul timp”, a precizat Robert Cazanciuc.

Ministrul Justitiei a mai mentionat, de asemenea, ca „actiunile procurorilor DNA sunt direct legate de actiunile celor care incalca legea”.

„Daca vor fi incalcari ale legii si oamenii nu inteleg ca exista niste limite in toate, cu siguranta ca vor continua si actiunile DNA”, a adaugat Cazanciuc. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.