Acasă Sud-Est Braila Brăila: Victor Ponta: “Traian Băsescu are boala puterii”

Brăila: Victor Ponta: “Traian Băsescu are boala puterii”

DISTRIBUIȚI

132016 – 16102014 –  “Traian Basescu are boala puterii si l-a gasit pe Klaus Iohannis care are boala functiilor si a caselor. Tulburarea domnului Basescu nu o sa ne afecteze”, a declarat, joi, Victor Ponta. Victor Ponta a adaugat ca peste 31 de zile „vom avea un presedinte legitim, sanatos, responsabil si preocupat de Romania”, informeaza RTV.

„Imi doresc in aceste 31 zile sa nu mai fie atacate Justitia, serviciile de informatii, Armata. Cred ca reusim sa protejam restul lumii de aceasta tulburare evidenta a presedintelui Basescu,” a adaugat candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta se afla, joi, intr-o vizita electorala in judeţul Braila.

Reactia premierului vine pe fondul conflictului recent dintre Traian Basescu si postul de televiziune detinut de Sebastian Ghita.

Miercuri seara, postul controlat de Sebastian Ghita a lansat zvonul conform caruia presedintele ar fi bolnav de Parkinson si ar fi suferit deja doua atacuri cerebrale.

Joi dimineata, presedintele Basescu a dezmintit speculatiile asupra starii sale de sanatate.

„Un post de televiziune a coborat atat de jos in propaganda de denigrare a presedintelui. Am aflat de la TV despre atacuri cerebrale, internari la Fundeni, intr-o clinica la Viena… Autorizez cei 10 medici din comisia care s-a format anul acesta cand mi-au facut vizita medicala sa dea relatii oricarui ziarist interesat de starea de sanatate a presedintelui”, a spus Traian Basescu la finalul declaratiei de presa tinuta pe Aeroportul Henri Coanda cu prilejul plecarii la summit-ul Asia-Europa de la Milano. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.