Acasă Centru Brasov Braşov: Senatorul Ilie Sârbu, urmarit penal în dosarul retrocedărilor de păduri

Braşov: Senatorul Ilie Sârbu, urmarit penal în dosarul retrocedărilor de păduri

DISTRIBUIȚI

131973 – 15102014 – Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si sef al senatorilor PSD, este audiat miercuri la DNA Brasov in dosarul in care in cursul diminetii au avut loc perchezitii intr-un caz  privind retrocedari ilegale (teren forestier si agricol). In acelasi dosar mai este implicat si parlamentarul PSD Ioan Adam. Ilie Sarbu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10.40.

Procurorii DNA au perchezitionat 25 de de adrese din Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti, la cinci institutii publice, printre care si tribunalele Brasov si Covasna, fiind vizati trei judecatori de la cele doua instante si doi avocati, suspectati de implicare in retrocedarea ilegala a unor paduri si terenuri agricole.

 Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a incuviintat arestarea preventiva, arestarea la domiciliu si perchezitia imobiliara a magistratilor Adam Roxana Anca, judecator in cadrul Tribunalului Brasov, Ordog Lorand Andras si Uta Gabriel, judecatori in cadrul Tribunalului Covasna.

Adam Roxana Anca este sotia deputatului PSD Ioan Adam, el insusi chemat la DNA miercuri dimineata.

Procurorii DNA fac cercetari in aceasta cauza pentru infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie care au legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90.000 de hectare de teren forestier si 100 de hectare de teren agricol, potrivit unui comunicat al DNA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.