Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bogdan Hossu îl acuză pe senatorul PSD Liviu Pop

Bucureşti: Bogdan Hossu îl acuză pe senatorul PSD Liviu Pop

DISTRIBUIȚI

 131901 – 10102014 – Presedintele „Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, il acuza pe senatorul PSD Liviu Pop, fost secretar general al FSLI si ministru pentru Dialog Social in Guvernul Ponta 1, prin intermediul unei scrisoari deschise adresată acestuia, ca incearca sa ii mobilizeze pe sindicalistii din confederatie ca sa „faca figuratie la actiunile electorale ale candidatului PSD”.

„Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea sa nu va mai autonumiti sindicalist, nici macar cu particula fost plasata inainte. Oameni ca dumneavoastra fac un enorm deserviciu miscarii sindicale, pe care o discrediteaza, dupa ce s-au folosit de ea si de increderea oamenilor, doar pentru a-si avansa propriile interese”, se arata in scrisoare.

Bogdan Hossu ii reproseaza senatorului PSD ca nu s-a tinut de cuvant dupa ce, cu doi ani in urma, „isi punea demisia la bataie” pentru modificarea legii Dialogului Social „in maxim trei saptamani”.

„Si tot in maxim trei saptamani, din functia de ministru, promiteati atunci sa deblocati Consiliul Economic si Social, prin numirea unei noi componente si retragerea celor doi membri guvernamentali care nu mai aveau ce cauta acolo. Stiti ca nu s-a shimbat nimic, CES-ul nu functioneaza, iar eu personal nu mai sunt nici macar membru al acestei institutii de aproape un an. Cum puteti, in aceste conditii, sa debitati, pe un post public, enormitatea ca ambitia mea este sa devin presedintele CES si pentru acest lucru, aproape cinci mii de oameni, pe ploaie, isi striga nemultumirile in fata Guvernului? Va asigur ca daca sindicatele nu erau atat de lovite de legea pe care de doi ani va faceti ca o modificati, iar lucratorii atat de saraciti si hartuiti de actualele salarii si conditii de munca, nu mii,zeci de mii ar fi fost in Piata Victoriei”, se mai arata in scrisoarea trimisa de liderul sindical senatorului PSD.

In plus, presedintele „Cartel Alfa” dezvaluie ca senatorul PSD a incercat sa aduca sindicalisti la mitingurile lui Victor Ponta, candidatul partidului la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie.

„Precizati ca tineti contactul cu miscarea sindicala, aici este adevarat, dar nu pentru a da o mana de ajutor, ci strict pentru a indeplini servicii si sarcini de partid. Ati aflat de curand, contactand lideri de sindicat din toata tara, in incercarea de a mobiliza membri ai confederatiei Cartel ALFA pentru a face figuratie la actiunile electorale ale candidatului PSD, ca oamenii sunt profund nemultumiti de actiunile guvernului PSD. Acea actiune este o actiune politica, nu strigatul de disperare a unor sclavi moderni la un miting democratic, mentinuti in sclavie si de d-voastra”, i-a mai transmis Bogdan Hossu senatorului PSD Liviu Pop. – PROMPT MEDIA

2 COMENTARII

  1. […] Presedintele “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, il acuza pe senatorul PSD Liviu Pop, fost secretar general al FSLI si ministru pentru Dialog Social in Guvernul Ponta 1, prin intermediul unei scrisori deschise adresata acestuia ca incearca sa ii mobilizeze pe sindicalistii din confederatie ca sa “faca figuratie la actiunile electorale ale candidatului PSD”, scrie promptmedia.ro. […]

  2. […] Presedintele “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, il acuza pe senatorul PSD Liviu Pop, fost secretar general al FSLI si ministru pentru Dialog Social in Guvernul Ponta 1, prin intermediul unei scrisori deschise adresata acestuia ca incearca sa ii mobilizeze pe sindicalistii din confederatie ca sa “faca figuratie la actiunile electorale ale candidatului PSD”, scrie promptmedia.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.