Acasă Politic Bucureşti: Cristian Preda: “Traian Băsescu a preluat o minciună spusă de Elena...

Bucureşti: Cristian Preda: “Traian Băsescu a preluat o minciună spusă de Elena Udrea”

DISTRIBUIȚI

132455 – 31102014 – Eurodeputatul PMP Cristian Preda i-a transmis presedintelui Traian Basescu, joi seara, ca el nu s-a dezis niciodata de PMP, in raspuns la afirmatia sefului statului care s-a aratat dezamagit de loialitatea lui Preda.

„Constat cu mare tristete ca Traian Basescu a preluat o minciuna spusa de Elena Udrea, si anume ca as fi afirmat vreodata ca am folosit PMP drept vehicul electoral, dezicandu-ma ulterior de partidul care m-a sprijinit in alegerile din mai. E fals!”, a scris Cristian Preda pe contul de Facebook.

El argumenteaza ca seful statului a preluat „interpretarea cu totul si cu totul eronata data de E. Udrea” unei afirmatii pe care el a facut-o atunci cand a anuntat ca o va sustine la prezidentiale pe Monica Macovei.       „Spuneam, in acel context, ca desi eu si Monica am fost pe liste diferite la europene, in incercarea de a ne reinnoi mandatele de deputati europeni, solidaritatea noastra politica nu a fost fisurata”, adauga europarlamentarul.

„Nu m-am dezis si nu ma dezic de PMP, chiar daca am fost singurul membru al conducerii partidului care a considerat absolut iluzorie justificarea candidaturii Elenei Udrea”, mai arata Preda.

El spune ca a criticat decizia Elenei Udrea de a candida pentru Cotroceni, in locul lui Cristian Diaconescu, pentru simplul fapt ca „o asemenea candidatura va izola complet PMP, afectand si perceptia finalului de mandat al presedintelui”.

„Il rog, de altfel, respectuos pe Traian Basescu sa aiba putintica rabdare: peste 72 de ore, vom vedea cine a avut dreptate, fiindca urnele vor vorbi! Iar daca Udrea intra in turul al doilea, imi voi tine promisiunea de a demisiona din pozitia de vicepresedinte al PMP”, concluzioneaza Preda. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.