Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Filmele românești pentru copii cuceresc America

Bucureşti: Filmele românești pentru copii cuceresc America

DISTRIBUIȚI

132367 – 29102014  – Filmele pentru copii “Aventurile Micilor Vedete în parc” și “Micile Vedete descoperă secretul magneților”, două producții ale primei școli românești de film și televiziune pentru copii, au fost selecționate de către Delegația Uniunii Europene în Statele Unite, pentru a fi proiectate în cinematografele din Washington.

Cele două proiecţii vor avea loc în cadrul Kids Euro Festival, la secțiunea “Films for Kids – Starring Kids”, ediția a VII-a, care are loc în perioada 24 octombrie – 9 noiembrie. Pe 29 octombrie este programată prima proiecție a celor două filme românești.

“Este o bucurie imensă pentru noi toți. Pentru copii, părinți și echipa de producție. De fapt, alături de directorul de imagine, Cosmin Croitoru, și producătorul, Ema Pendiuc, care este și actriță în filmul “Micile Vedete descoperă secretul magneților”, suntem aceeași echipă de tineri cineaști care din 2010 am avut patru participări la Festivalul de la Cannes”, susíne Ariana Pendiuc, regizoarea filmelor.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.