Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Senat: Comisia juridică se reuneşte marţi pentru cazurile Andronescu şi Mihăilescu

Bucureşti: Senat: Comisia juridică se reuneşte marţi pentru cazurile Andronescu şi Mihăilescu

DISTRIBUIȚI

132307 – 27102014 – Senatorii juristi urmeaza sa se reuneasca marti, la orele 10.00, pentru a continua discutiile referitoare la referatele DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, potrivit Hotnews.ro.

Membrii Comisiei juridice s-au reunit si in data de 13 octombrie in acest scop, insa, la acel moment, s-a decis amanarea discutiilor cu doua saptamani pe de-o parte din pricina volumului mare de documente care intrau in atentia senatorilor juristi, iar pe de alta parte din cauza faptului ca documentele nu fusesera numerotate corespunzator inainte de a fi trimise Senatului.

Biroul permanent al Senatului a hotarat pe 1 octombrie sa inainteze Comisiei juridice copiile materialului probator si referatul DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul celor doi fosti ministri, pentru intocmirea unui raport, care urmeaza a fi inaintat conducerii Senatului si apoi plenului.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei si Cercetarii in perioada 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003, si Serban Mihailescu, ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului in perioada decembrie 2000 – octombrie 2003, sunt cercetati de DNA in dosarul licentelor IT. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.