Acasă Economie Dosarul Petrotel Lukoil: Directorul general este urmărit penal pentru evaziune. S-au deblocat...

Dosarul Petrotel Lukoil: Directorul general este urmărit penal pentru evaziune. S-au deblocat conturile, dar s-a extins sechestrul asupra bunurilor

DISTRIBUIȚI

131842 – 08102014 –  În paralel cu ridicarea parțială a sechestrului asigurator asupra conturilor bancare ale companiei LUKOIL, Curtea de Apel Pitești (CAP) a decis extinderea măsurilor asiguratorii asupra altor bunuri puse la dispoziție de PETROTEL LUKOIL Ploiești.

Potrivit comunicatului CAP, ”Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a dispus înlocuirea măsurilor asiguratorii, prin ridicarea parțială a sechestrului asigurator asupra conturilor bancare, pentru a da posibilitatea S.C. PETROTEL LUKOIL S.A.Ploiești să își desfășoare activitatea curentă în condiții de normalitate cu terții și să plătească drepturile salariale și contribuțiile la bugetul de stat.

În cauză au fost extinse măsurile asiguratorii asupra altor bunuri puse la dispoziție de S.C.PETROTEL LUKOIL S.A. Ploiești.

De asemenea, față de directorul general al S.C.PETROTEL LUKOIL S.A. Ploiești, Bogdanov Andrey, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani și s-a instituit măsura preventivă a controlului judiciar.

Măsurile instituite au avut un caracter strict procedural în conformitate cu legile speciale și normele de procedură penală, singurele care guvernează procesul penal”.

Potrivit comunicatului, continuăt strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor și identificarea vinovaților pentru tragerea la răspunde penală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.