Acasă Economie Galaţi: Percheziții la suspecţi de furturi din infrastructura feroviară

Galaţi: Percheziții la suspecţi de furturi din infrastructura feroviară

DISTRIBUIȚI

132363 – 29102014  – Poliţiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, sprijiniţi de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, au efectuat miercuri 11 percheziţii domiciliare, în comuna Movileni, județul Galaţi.

Perchezițiile au vizat probarea eventualei activități infracționale a mai multor persoane bănuite de furturi din infrastructura feroviară.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte, precum şi obiecte tăietoare folosite la furturi de cabluri din cupru şi de telecomunicaţii CFR.

16 persoane bănuite de furt au fost conduse la sediul Poliţiei Tecuci, pentru cercetări. Față de acestea se fac cercetări și în alte şase dosare penale, privind furturi de circuite CFR.

Prejudiciul cauzat prin este de aproximativ 63.000 de lei.

De asemenea, la locuința unui bărbat, de 34 ani, a fost descoperit un troler cu obiecte personale în valoare de aproximativ 400 de lei, care aparținea unei femei din Bucureşti. Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi sustras bagajul, în zona staţiei CFR Tecuci, în timp ce victima călătorea cu trenul Bucureşti – Iaşi.

La acţiune au participat şi jandarmi, potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.