Acasă Politic Hunedoara: Mircia Muntean, băut, a provocat un accident rutier la Deva

Hunedoara: Mircia Muntean, băut, a provocat un accident rutier la Deva

DISTRIBUIȚI

132434 – 31102014  – Deputatul PSD Mircia Muntean a provocat joi seara un accident rutier în Deva și a fugit de la locul faptei, el fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit martorilor, Muntean, fost primar al Devei, și-a abandonat mașina lovită, părăsind locul accidentului. O patrulă a poliției locale a plecat în căutarea lui. Parlamentarul a fost găsit după o jumătate de oră în tufişuri în apropierea Gării CFR din Deva, potrivit Hunedoaralibera.ro.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 18.20, pe Calea Zarandului din Deva. Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a doua de circulație când, din motive încă necunoscute, a acroșat un autobuz și un autourism care circulau pe banda unu a drumului. Mașina deputatului PSD a intrat apoi în spatele unei autobasculante.

Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului. După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat în direcția gării din Deva. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.