Acasă Sud-Est Braila Poliţişti în incompatibilitate

Poliţişti în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

131787 – 06102014 –ANI a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Grigore Mihalcea, comisar șef de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, și în cazul lui Gheorghe Gabriel Sava, agent principal în cadrul Biroului Investigații Criminale Urziceni – Compartimentul Mica Violență din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, Jud. Ialomița.

Grigore Mihalcea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 februarie 2007 – 16 martie 2012, întrucât a deținut, simultan cu funcția publică, și calitatea de angajat cu contract individual de muncă la mai multe societăți comerciale.

Gheorghe Gabriel Sava s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 august 2002 – 28 mai 2010, întrucât a deținut, simultan cu funcția publică, și funcția de administrator al unei societăți comerciale.

De asemenea, Gheorge Gabriel Sava se află în stare de incompatibilitate și în prezent, întrucât, începând cu data de 25 iulie 2013, deține, simultan cu funcția publică, și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăți comerciale. – PROMPT MEDI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.