Acasă Life Satu Mare: Accident la trecerea peste calea ferată: doi morţi şi doi...

Satu Mare: Accident la trecerea peste calea ferată: doi morţi şi doi răniţi grav

DISTRIBUIȚI

 131724 – 02102014 – Un accident tragic soldat cu decesul unei femei și a unui copil s-a produs joi la o trecere de cale ferată din localitatea Micula (Satu Mare). De asemenea, o fată de 15 ani se află în comă profundă la Spitalul Județean Satu Mare, iar o alta de 5 ani este în stare gravă, potrivit Voceatransilvaniei.ro.

Tragedia a avut loc în jurul orelor 13:00, la trecerea de cale ferată din Micula. Mariana Hanțig, în vârstă de doar 25 de ani, nu a oprit la trecerea de cale ferată, fiind izbită din plin de o locomotivă. Mașina în care se afla femeia și trei copii a fost spulberată.       Impactul a fost atât de puternic, că băiețelul a rămas agățat de locomotivă, în timp ce mașina a fost făcută bucăți.

Mariana Hanțig venea de la şcoală cu trei copii: un băieţel în clasa pregătitoare, o fetiţă de 5 ani (Iasmina) şi una de 15 ani.

În urma accidentului mama şi băieţelul au decedat pe loc. Fetiţele sunt în stare gravă la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, adolescenta de 15 ani se află în comă produndă, medicii fiind rezervați privind starea sa, iar fetița de 5 ani se află în stare gravă.

Conform primelor informații, se pare că femeia nu deținea permis de conducere.

Martorii spun că nu este primul accident care a avut loc la această trecere de cale ferată. Din cauza copacilor, vizibilitatea e foarte redusă, iar situația persistă de ani buni, deși au fost numeroase reclamații. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.