Acasă Politic Suceava: Klaus Iohannis: “Victor Ponta este un om al găştilor de partid”

Suceava: Klaus Iohannis: “Victor Ponta este un om al găştilor de partid”

DISTRIBUIȚI

132195 – 23102014 – Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, l-a catalogat, miercuri seara, pe principalul sau contracandidat, social-democratul Victor Ponta, ca este „un om manevrat” si un „un om al gastilor de partid”.

El a spus, in cadrul unui miting electoral in municipiul Campulung Moldovenesc, ca PSD „ofera circ de dimineata pana seara”.

„In aceste zile vedem foarte bine unde ne-au adus 25 de ani de scandal, de galagie inutila. Ne uitam la televizor si ce vedem? De dimineata pana seara vorbe goale, corupti dusi la procuratura. Un PSD care nu a reusit sa faca decat circ, acel circ ieftin cu auto-suspendarile. Pai asta-i partid serios care guverneaza Romania? Cu Victor Ponta in frunte. Victor Ponta este un om manevrat, un om al gastilor de partid si niciodata nu s-a vazut asa bine ca ieri si astazi. Nici nu a plecat bine din partid si deja s-au aruncat toti ca lupii sa se certe pentru conducerea partidului. Asta-i Victor Ponta care vrea sa ne conduca. Asta-i Victor Ponta manevrat de structuri, care vrea sa devina presedinte”, a afirmat Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.