Acasă Sud Arges Argeş: Primarul Pendiuc, la DNA

Argeş: Primarul Pendiuc, la DNA

DISTRIBUIȚI

132590 – 06112014 – Procurorii DNA fac percheziţii, joi, la Primăria municipiului Piteşti, precum şi la domiciliul  primarului Tudor Pendiuc, într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse, primarul Piteştiului este acuzat de luare de mită în valoare de un milion de euro.

Potrivit unui comunicat DNA, dosarul vizează fapte de corupţie săvârșite în perioada 2007 – 2014. În centrul anchetei se află contractul Primăriei cu două firme care asigură transportul de persoane din Piteşti, de unde Pendiuc ar fi primit un milion de euro mită pentru acordarea contractului.

“În cursul zilei de 06 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicat.

Tudor Pendiuc conduce Primăria Piteşti de 22 de ani, fiind singurul primar de mare oraş la al şaselea mandat consecutiv. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.