Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis: Nu este domnul Ponta în măsură să-mi facă mie...

Bucureşti: Klaus Iohannis: Nu este domnul Ponta în măsură să-mi facă mie program, nici reprezentanţilor media!

DISTRIBUIȚI

132560 – 05112014 – Candidatul ACL in turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis, îl cheamă pe contracandidatul său Victor Ponta să participe la dezbaterea pe care o va organiza Universitatea de Vest din Timișoara. Acesta este răspunsul liberalului la invitația lui Victor Ponta de a se prezenta la o dezbatere publica in studiourile a 4 televiziuni de stiri.

Klaus Iohannis sustine despre dezbaterea televizata ca „Nu este domnul Ponta in masura sa-mi faca mie program”, notează ProTv.

Acesta a precizat ca numerosi romani din diaspora sunt consternati de cum au fost tratati. Sunt mii de sesizari care s-au trimis pe adresa BEC-ului, romani care nu au putut sa voteze. Daca exista la domnul Ponta in Guvernul Romaniei o urma de demnitate le solicita sa rezolve problema.”

In ceea ce Bugetul 2015, Iohannis amiteste ca zilnic apar de noi pomeni electorale, „noi minciuni de la domnul Ponta si se confirma: nu au nicio baza, aceste promisiuni sunt vorbe in vant. Daca doreste sa ma contrazica sa pofteasca cu proiectul de buget in Parlament”.

Nu este domnul Ponta in masura sa-mi faca mie program, nici televiziunilor, nici reprezentantilor media. Este unul dintre cei doi candidati. Punct. Mass-media nu se compune din 4 televiziuni. Se compune din televiziuni, presa scrisa si pe internet. O dezbatere pe teren neutru nu poate sa fie intr-un studiu al unei televiuziuni private, cu tot respectul pentru televiziunile private. Am primit o invitatie de la Univeristatea din Timisoara si asta mi se pare in regula. Nu s-a discutat niciun format. Singurul obiectiv discutat acum este castigarea alegerilor prezidentiale. Alte lucruri in aceasta perioada nu se discuta” anunta candidatul ACL in turul 2 al alegerilor prezidentiale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.