Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Monica Macovei: “Revolutia acum incepe”

Bucureşti: Monica Macovei: “Revolutia acum incepe”

DISTRIBUIȚI

132470 – 03112014 – Monica Macovei, care a obtinut, potrivit exit poll-urilor, intre 4% si 6% in primul tur al alegerilor prezidentiale, a sustinut ca rezultatul inregistrat duminica a fost un succes si ca „revolutia” abia acum va incepe. „Am fi fost si mai multi daca toti din diaspora ar fi putut vota. Vedeti ce prost au organizat aceste alegeri, eu am fost singurul candidat care a propus votul electronic pentru romanii din tara si din diaspora. Va multumesc pentru incredere si pentru sprijin (…). Voturile pe care mi le-ati dat sunt ale voastre si impreuna vom porni la drum, cu timpul vom fi si mai multi. Ne vrem tara inapoi, Romania e a noastra si o vrem inapoi! Prin reusita de azi incepe o revolutie oamenilor cinstiti!”, a declarat Macovei, invitandu-i pe romani sa ramana alaturi de ea pentru „dreptate, justitie, demnitate si integritate”.

Macovei a precizat ca sustinatorii sai sunt mai multi decat cei care s-au prezentat la vot si, in timp, „vom arata ca suntem o forta de schimbare”.

„Totul e sa indraznim sa credem in vis. Impreuna putem transforma Romania, vocea noastra va fi auzita. Va multumesc pentru tot! „, a incheiat fostul ministru al Justitiei.

„Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi. Asteptati rezultatele finale si fiti increzatori”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

„Am fi fost si mai multi daca ar fi votat toti romanii din diaspora. Am demonstrat ca suntem mult mai multi decat credeau ei. Suntem o forta uriasa de schimbare. Romania este a noastra si o sa o luam inapoi”, a adaugat candidatul independent. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.