Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Pentru voturi, Victor Ponta acceptă şi sprijinul Elenei Udrea

Bucureşti: Pentru voturi, Victor Ponta acceptă şi sprijinul Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

132515 – 04112014 –  Premierul Victor Ponta a spus marti ca pentru turul II al alegerilor prezidentiale, contracandidatul sau Klaus Iohannis, reprezentantul ACL, are nevoie si de sprijinul altor candidati, in afara celui al candidatului PPMT, Zsolt Szilagyi.

„Singurul dintre cei 14 candidati care si-a anuntat sprijinul clar pentru domnul Iohannis e domnul Szilagy de la PPMT, cel care vrea sa rupa Transilvania. Sprijinul lui nici nu-l vreau”, a declarat marti premierul Victor Ponta, la inceputul discutiilor cu liderii PSD din teritoriu privind analizarea rezultatului alegerilor.

Intrebat daca ar accepta si sprijinul Elenei Udrea, Victor Ponta a spus: „Ma onoreaza orice vot si sprijinul oricarui contracandidat. Imi doresc sa ma voteze toti ceilalti contracandidati si electoratele lor”.

Victor Ponta a cerut, de asemenea, ca tot activul de partid al PSD sa isi reinnoiasca eforturile atat in judetele in care s-au obtinut rezultate bune, cat si in judetele din Transilvania unde a castigat Klaus Ioahnnis, pentru obtinerea unei majoritati clare.

„Vreau sa fiu un presedinte legitim, nu ca unul care a castigat la 12 noaptea, cu niste voturi furate la Paris. Vreau o diferenta clara. Sa ne dea o legitimitate ca sa schimbam tara, tot ce-a fost rau in regimul Basescu”, a spus Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.