Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta nemulţumit de Ghiţă

Bucureşti: Ponta nemulţumit de Ghiţă

DISTRIBUIȚI

133173 – 28112014 – Victor Ponta i-a transmis vineri explicat, vineri, un avertisment prietenului si colegului sau de partid deputatul Sebastian Ghita. Presedintele social-democratilor a subliniat, la DCNews Live, ca daca dupa trei randuri de alegeri prezidentiale PSD poarta inca eticheta de comunist, „asta ne obliga sa facem niste schimbari care sa ne desprinda total de trecut”.

Intrebat care sunt solutiile, liderul PSD a spus: „Daca le aveam, as fi zis sa facem congres in decembrie”.

De asemenea, intrebat daca solutia ar fi excluderea din partid a lui Ion Iliescu, Ponta a replicat: „Nu, nu, nu cred ca asta este solutia si nu se pune problema asa”, in conditiile in care deputatul Sebastian Ghita, prietenul sau apropiat, a propus joi acest lucru.

Victor Ponta i-a transmis chiar un mesaj lui Sebastian Ghita.

„Cred ca a gresit si cred ca Sebastian Ghita trebuie sa inteleaga ca o o organizatie merge dupa alte reguli (…) Inclusiv in ceea ce il priveste pe el sunt foarte multi colegi care spun ca poate trebuie sa ne despartim si de Sebi Ghita. Daca nu intelege care este proiectul nostru, ne despartim”, a declarat Ponta.

„Daca intotdeauna o ia inaintea plutonului, va pierde echipa”, a replicat Ponta.

„E un conflict politic intre Sebi si mine, suntem prieteni, dar nu sunt de acord cu modul in care face el lucruri pe scena publica. I-am spus si stie. O idee de echipa presupune sa mergi in acelasi ritm cu toata lumea”, a mai declarat liderul PSD.

Victor Ponta s-a aratat nemultumit de faptul ca deputatul PSD este perceput ca o portavoce a sa.

„Orice spune Sebastian Ghita se considera ca am spus eu. Eu nu am stiut ce o sa spuna aseara la RTV, dar nu ma apuc sa ma dezic (…) Relatia personala e personala, proiectul politic e altceva. In masura in care nu se simte bine in aceastea echipa, atunci sigur de vom desparti”, a mai declarat Victor Ponta, spunand ca „nu trebuie sa anunte Sebastian Ghita la televizor” anumite decizii, ci sa astepte ca ele sa fie luate in conducerea partidului si apoi anuntate de presedinte. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.