Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Să înțelegem de ce ne amenință RADET. Se va privatiza

Bucureşti: Să înțelegem de ce ne amenință RADET. Se va privatiza

DISTRIBUIȚI

133081 – 26112014 – Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca toate problemele semnalate vor putea fi solutionate avand in vedere faptul ca in Sedinta de Guvern din 26 noiembrie, se va afla pe ordinea de zi proiectul de hotarare al Guvernului privind transferul pachetului de actiuni emise de Electrocentrale Bucuresti S.A, din proprietatea privata a statului in proprietatea privata a Municipiului Bucuresti.

Odata cu crearea sistemului integrat de productie, transport si distributie la nivelul Municipiului Bucuresti prin unificarea S.C. Electrocentrale Bucuresti S.A. cu RADET Bucuresti, datoriile istorice ale RADET catre Elcen se vor stinge prin confuziune”, se mentioneaza intr-un comunicat.

Punerea in aplicare a memorandumului privind “Realizarea serviciilor publice de alimentare cu energie termica prin sistem de alimentare centralizata cu energie termica integrat( SACET) in Municipiul Bucuresti si Municipiul Constanta”, aprobat in sedinta Guvernului Romaniei in data de 27.03.2013 “creeaza premizele modernizarii, reabilitarii si eficientizarii serviciului integrat in beneficiul si la un tarif suportabil pentru populatia Municipiului Bucuresti”.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a solicitat Guvernului Romaniei emiterea actului normativ cu privire la transferul Societatii Electronectrale Bucuresti S.A.

De asemenea, in momentul de fata Municipalitatea mentine pretul actual pentru populatie subventionand in proportie de peste 50 la suta costul facturilor bucurestenilor pentru energia termica.

In acest moment consideram ca nu exista niciun pericol de intrerupere a furnizarii agentului termic, tinand cont si de faptul ca in cadrul sedintei de Guvern, solicitarea Municipalitatii va putea fi aprobata”, subliniaza Primaria Municipiului Bucuresti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.