Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: UDMR, gata să sară în barca PNL

Bucureşti: UDMR, gata să sară în barca PNL

DISTRIBUIȚI

 132994 – 24112014  – Marko Bela, liderul senatorilor UDMR si fost presedinte al Uniunii, spune ca formatiunea maghiara va discuta „probabil” saptamana aceasta „in principiu” despre eventuale negocieri cu PNL, privind formarea altei majoritati parlamentare, dar subliniaza ca nu UDMR va decide daca se schimba Guvernul.

„Acest lucru depinde de majoritatea parlamentara si depinde si de voturile UDMR. Dar in acest moment, n-am cunostinta ca ar exista din partea Opozitiei o intentie imediata de a forma o anumita majoritate. Banuiesc ca, mai curand sau mai tarziu, probabil ca la anul, se va incerca formarea unei alte majoritati si atunci noi insine va trebui sa vedem ce facem, dar decizia, dupa parerea mea, nu este a momentului”, a declarat acesta la RFI Romania.

Intrebat daca ar fi dispus UDMR sa discute cu PNL despre formarea altei majoritati parlamentare, Marko Bela a spus: „Vom discuta acest lucru probabil deja saptamana aceasta, cand se va intruni conducerea UDMR, dar probabil ca numai in principiu, fiindca dupa cunostintele mele nu au existat astfel de tatonari”.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat dupa alegerile prezidentiale din 16 noiembrie ca in acest moment nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.