Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Furate în Italia, găsite în România

Bihor: Furate în Italia, găsite în România

DISTRIBUIȚI

133654 –  18122014 – Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat, în urma unor percheziţii la sediul unei societăţi agricole aparţinând unui cetăţean italian, opt utilaje agricole, în valoare de 90.000 de euro, căutate de autorităţile italiene. La începutul lunii decembrie a. c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Salonta au desfăşurat mai multe operaţiuni de informare în urma cărora a reieşit că la sediile unei societăţi comerciale din judeţul Bihor se află opt utilaje agricole, declarate furate de autorităţile din Italia.

Ca urmare, în după amiaza zilei de 17 decembrie 2014, poliţişti de frontieră au pus în executare două mandate de percheziţii domiciliare. Percheziţiile s-au desfăşurat la două adrese din localităţile bihorene Avram Iancu şi Ciumeghiu, în care îşi desfăşoară activitatea o societate comercială al cărei administrator este un italian în vîrstă de 58 de ani.

În urma percheziţiilor, au fost identificate opt utilaje agricole (cositoare, secerătoare, mori etc.), bunuri care figurau în bazele de date ca fiind furate în urma unei alerte emisă de autorităţile italiene.

Utilajele agricole au fost transportate la sediul ITPF Oradea până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru tăinuire la furt. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.