Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Biserica Greco-Catolică, urări pentru Klaus Iohannis

Bucureşti: Biserica Greco-Catolică, urări pentru Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

 133196 – 02122014  –  Eminenta Sa Cardinal Lucian Muresan i-a adresat o scrisoare de felicitare in numele Bisericii Greco-Catolice noului presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, in care ii ureaza sa conduca „tara spre binele si bunastarea tuturor cetatenilor sai”.

Cardinalul Lucian spera ca noul presedinte ales Klaus Iohannis „sa aduca in agora romaneasca exemplul de cinste, toleranta si buna convietuire al Transilvaniei clasice”.

Biserica Greco-Catolica, sustine Cardinalul Lucian, sadeste valorile in inimile credinciosilor ei, iar atunci „cand cinstea, dreptatea si omenia sunt o realitate in viata alesilor tarii trebuie sa fim recunoscatori lui Dumnezeu„.

Inaintasii nostri au asteptat, dupa 1918, o Romanie unita, in care toti romanii, indiferent de etnie sau confesiune religioasa, sa se bucure de drepturi egale. Alegerea Excelentei Voastre este un semn al idealului de acum o sute de ani care nu uita ca bunastarea porneste de la omenie, de la respectul si ingaduinta pentru celalalt, indiferent de confesiune sau etnice„, a spus Cardinalul Lucian.

La final Cardinalul Lucian Muresan i-a urat noului presedinte al Romaniei sa poata „conduce aceasta tara pe un drum al bunei intelegeri si al „lucrului bine facut”: pentru binele tuturor in pace, unitate, libertate si prosperitate„.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.